Книги- Магия със сигли Преглед отблизо

Книги- Магия със сигли

1761

Нов продукт

Магия със сигли

Повече детайли

13,00 лв

Повече информация

Магията със сигли е една от най-ефективните и опростени магически системи. Тя може да се изпълнява без сложни ритуали; не се нуждае от допълнителни пособия, освен от лист и химикалка; независима е от философски системи и духовни доктрини и благодарение на своята простота може да бъде усвоена бързо и лесно. Тази практическа магическа система дава възможност дори и начинаещият магьосник да се убеди незабавно в силата на сиглите за проявяване на желанията му, както и в собствените си способности. Тя може да служи като ръководство и напътствие както за начинаещите, така и за опитните практикуващи, и да ги съпътства в магическата им работа.

От книгата ще научите какво представляват магическите символи, наречени сигли, и как да ги създавате и използвате. Брат U D, който е практикуващ магьосник и окултен автор, представя методите за оформяне на сигли – словесен, картинен и заклинания с мантри, заедно с много примери, коментари и съвети за практическото им приложение. Включени са и планетарни сигли от Херметичната традиция.
Не се колебайте да навлезете в магията със сигли и сами да създадете и изпитате действието на тези могъщи символи на личната воля.

В тази категория има още 19 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: