Книга -Ангелски числа Преглед отблизо

Книга -Ангелски числа

1763

Нов продукт

Книга-Ангелски числа

Повече детайли

14,00 лв

Повече информация

Ангелите са истински! И всички ние получаваме знаци от небесните пратеници, стига само да ги забележим. Те ни говорят чрез формата на облаците, с пухкавите перца по пътя ни, с внезапното усещане за нещо предстоящо, което изпитваме дълбоко в себе си, както и чрез поредиците от числа, които съзираме. Когато сте изправени пред трудно преодолима дилема или ви е нужен отговор на някакъв въпрос, потърсете решението с помощта на ангелските послания, които се разкриват чрез числата.

В тази книга Кайл Грей, който от малък общува с Божествения свят, представя отговорите, които той е получил от ангелите за числата от 0 до 999. Включени са и ангелските послания, които можете да получите чрез двойните и тройни цифри на дигиталния часовник, като 12:12 или 5:55. Освен това можете да използвате тази книга и като оракул. Всеки път, когато имате нужда от напътствие или подкрепа, помолете ангелите да ви изпратят съобщение, после отверете книгата на произволна страница и прочетете посланието от първата поредица числа, на която се спре погледът ви.
Каквито и послания да получавате чрез числата, винаги помнете и вярвайте, че вашите ангели са готови да ви помогнат и подкрепят. Те са само на една молитва разстояние – и нито една молитва не остава без отговор!

В тази категория има още 19 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: