Нов Книга Мистериите на Луната Преглед отблизо

Книга Мистериите на Луната

1913

Нов продукт

Книга Мистериите на Луната

Повече детайли

25,00 лв

Повече информация

За да използвате енергиите на Луната като инструмент за създаване на живота, който искате, трябва да разберете лунните цикли и основните принципи на проявлението. Ако вече сте се опитвали да проявявате желанията си, но сте установили, че досега не сте успели да ги материализирате в достатъчна степен, информацията в тази книга може да се окаже липсващото звено, от което се нуждаете за постигане на вашите мечти. Тя ще ви покаже как да работите с лунните сили, за да заредите с енергия своите желания. Разбирането на осемте лунни фази и тяхното магическо влияние ще ви помогне да упълномощите със сила всеки аспект на живота ви. От тази книга ще научите как:
Да се настроите към Луната.
Да промените живота си в съответствие с лунните фази.
Да проявявате своите мечти с помощта на новолунието.
Да работите с пълнолунието, за да планирате живота си, да изпитвате благодарност и да прощавате.
Да живеете осъзнато според разположението на Луната всеки ден.
Заедно с информацията за лунните фази са дадени примерни утвърждения, визуализации и мантри за увеличаване на силата на вашите желания и планове. Ще научите кои архангели, богини и Извисени учители отговарят за всеки дом и знак и кои камъни и аромати могат да повишат вибрациите ви по време на всяка лунна фаза.
Тази книга е за всички вас, които се стремите да бъдете сътворци на собствения си живот, да задълбочите връзката си с природата и Божественото и да внесете в духовната си практика влиянието и мистериите на Луната.

В тази категория има още 30 продукта: