За блога

Този Блог се поддържа от Даниела Василева. Всичи публикации тук са авторски.

  • Име – Даниела Василева
  • Завършена Магистърска степен по Парапсихология в Международен Институт по Езотерични и Окултни науки – Испания. Обучение при Шамански племена в Амазонската джунгла – Южна Колумбия Путомайо.
  • Активно присъствие на Международни Езотерични конгреси.
  • Обучена в 7-те тайни лечебни Тибетски практики.
  • Консултант по интериорен Фън-Шуй дизайн.

Години на неуморно търсене и постоянното отправяне на въпроси към вътрешното си Аз ме доведоха до вълнуващи открития засягащи естеството на действителността.

Това, че вселената е постоянно движеща се и активна остава вечно и вездесъщо явление, чиито превъплъщения наблюдаваме по времето пътуващи към себе си, търсейки невероятното или чудотворното изцеляване, тайни похвати, връзка между хора и богове. Между макро- и микро- Космос, феномени, духовна всеотдайност.

Тайни символики и множество антични науки, които ни въвеждат в светове, чрез които искаме да опознаем себе си, пренасяйки ни неусетно към житейски обстоятелства чрез които трябва да осъзнаем, че ние като същност, нашето тяло и умът ни сме свещеният граал, който е в състояние да побере цялата тази вселенска мистерия, откривайки и предоставяйки ни нови възможности за да докажем нашата уникалност.